REMOPOL BVBA

Aannemer, Badkamerrenovatie, Keukenrenovatie, Sanitair, Elektriciteitswerken & Roofing

Contact Bel ons

Zalig baden dankzij een badkamerrenovatie

Ziet uw badkamer er wat verouderd uit? Of heeft u zin om uw badkamer een nieuw elan te geven? Schakel dan meteen aannemer Remopol uit Ranst in. In de ruime omgeving van Lier biedt het bedrijf u een volledige badkamerrenovatie van A tot Z aan.

Afbraakwerken

Om een nieuwe badkamer bij een renovatie te installeren, voorziet de zaak uit de provincie Antwerpen eerst de uitbreek van de oude badkamer. Dit gebeurt erg overzichtelijk. Remopol zorgt zelf voor een container om het afval af te voeren. Ook oude leidingen worden meteen verwijderd. Hou er rekening mee dat de firma eveneens badkamers plaatst in uw nieuwbouw.

Badkamer inrichten

Na de afbraak wordt in één moeite overgegaan tot het inrichten van uw nieuwe badkamer. Dit betekent dat er nieuwe leidingen worden gelegd. Het gaat om zowel elektrische, water- als afvoerleidingen. Uiteraard wordt ook het sanitair voorzien. U maakt de keuze en Remopol voert een feilloze installatie uit van onder andere: douches, inloopdouches, toiletten, baden, wastafels,…

Afwerking badkamer

Remopol is specialist in het renoveren en plaatsen van badkamers. Dit uit zich bijvoorbeeld in de hoogstaande afwerkingsgraad. Het bedrijf neemt eveneens de afwerking op zich met het plaatsen van wandtegels en het aanbrengen van vloerbekleding zoals laminaat of parket. Tot slot maakt het uw badkamerkasten zodat u meteen na de werken van uw badkamer kan genieten.

Contact

Tijd voor een volledige badkamerrenovatie in Lier en omstreken? Bel vandaag nog naar Remopol om uw plannen tot in de puntjes te laten uitwerken.